There was an error in this gadget

Friday, 22 March 2013

Roti Sosej Wiv LOVE

Assalamualaikum WBT

MMmm,....
entri kali nie xpernah2 aku buat
selalu tengok blog orang je
AND...xpernah terpikiaq pon nak buat entri pasal
MASAK MEMASAK..owh!!!

Idea kat kepala nie x boleh dijangkakan
tetiba ALLAH bagi aku idea apa nak masak arini..

Aku ada SOSEJ
Aku ada ROTI GARDENIA
Aku ada TELOR
Aku ada MAYONIS
Aku ada SOS CILI

MMmm,...cuba fikir makanan apa yang meyelerakan budak2


ROTI SOSEJ!!!
(nampak cam senang je..bila buat agak renyah tapi xla susah sangat, kan???)

So..jom kita mula!!!


*sosej (direbus dulu)..roti..sos..mayonis


*much better kalo guna sosej cap RAMLY (ok tiba2 jadi promoter x berbayo,kan)
if RAMLY, TERJAMIN KESUCIAN DAN KEHALALANNYA!


MAYONIS DAN SOS CILI


SAPU DI ATAS ROTI


LETAK SOSEJ ATAS ROTI UNTUK DIGULUNG


HASIL GULUNGAN


POSISI ATAS


HASIL GULUNGAN : 30 KETUL


PANDANGAN SISI


SEDIAKAN MINYAK YANG PANAS


TELUR KACAU UNTUK RENDAMAN


MASUKKAN ROTI SOSEJ


GAUL DALAM TELOQ


MASUK DALAM KUALI


YEAY! GORENG!


LETAK BANYAK IKUT BESAR KUALI


DAH SIAP GORENG..ANGKAT!


POTONG UNTUK TENGOK HASILNYA


TARA!!!! LOOKS YUMMY!


TU DIA..JANGAN PANDANG PADA RUPA..
RASA DAHULU..hehee


READY TO SERVE


aqilah's said : IT'S DELICIOUS!!!!


THEY ENJOYING THE FOOD!


POSING WHILE EATING!


5 KALI TAMBAH..TENKIU SAYANG!

and.......the very special one!!!!
SPECIAL MADE TO MY LOVE!!!


LOVE suka tengok presentation yang i buat..


LOVE cakap..
SEDAP!!!

The most IMPORTANTE WORDS from LOVE..

LULUS!!!

Yihuuu!!! Tenkiu cyg! ALHAMDULILLAH..

/;''. (INI RAYYAN YANG TEKAN!)

*Saya HALAL kan ilmu saya nie kalau ada siapa-siapa nak amalkan walaupun menu agak comot..hehee

No comments:

Post a Comment